Middagsmeny

Bestilling må skje seinast kl 12 dagen før 

 

Pris for dagens middag er kr. 179,-  

Middag Kjøttgryte Kveik catering

VEKE 14

 

Mandag 31 mars

Torskekaker med kokte poteter, løk, grønsaker og smelta smør

 

Tysdag 1 april

Svinesnitzel med potetmos og erter

 

Onsdag 2 april

Estragonmarinert laks med steikte poteter og salat

 

Torsdag 3 april

Korv med rotmos

 

Fredag 4 april

Fiskeboller med kokte poteter, karrisaus og grønsaker

Middag i svarte bakker - kjøtt, gulrøtter og poteter

VEKE 15

 

Mandag 7 april

Røykt torsk med kokte poteter og gulrotstuing

 

Tysdag 8 april

Pasta bolognese med salat

 

Onsdag 9 april

Steikt laks med eplesmørsaus, kokte poteter og grønsaker

 

Torsdag 10 april

Sosekjøt med kokte poteter

 

Fredag 11 april

Plukkfisk med bacon

Middag bacalao Kveik catering

VEKE 16

 

Mandag 14 april

Fiskerullade med kokte poteter, smørsaus og grønsaker

 

Tysdag 15 april

Hakkasteik med kokte poteter

 

Onsdag 16 april

Laks med potetmos og grønsaker

 

Torsdag 17 april

Stengt (Skjærtorsdag)

 

Fredag 18 april

Stengt (Langfredag)

 

 

Middag Laks Kveik catering

VEKE 17

 

Mandag 21 april

Stengt (2.påskedag)

 

Tysdag 22 april

Pytt i panne med speilegg

 

Onsdag 23 april

Fisk i form med steikte poteter og grønsaker

 

Torsdag 24 april

Lammebog med kokte poteter, rotpuree og kvit saus

 

Fredag 25 april

Fiskekaker med brun saus, kokte poteter og grønsaker

Deilig kjøttgryte med kjøtt og grønsaker

VEKE 18

 

Mandag 28 april

Fylt panert fisk med potetmos

 

Tysdag 29 april

Kyllinglår med fløytegratinerte poteter og salat

 

Onsdag 30 april

Fiskeboller i karrisaus, kokte poteter og grønsaker

 

Torsdag 1 mai

Stengt

 

Fredag 2 mai

Torsk med steikte poteter og smørsaus

Med forbehald om endringar! 

Denne nettsiden er laget av Mediesmio og Vasser AS